UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Канаді скорочують половину персоналу авіакомпаній

Air Canada протягом наступних тижнів зменшить мережу своїх маршрутів майже на 75%.

Авіакомпанія Air Canada змушена вдвічі зменшити кількість працівників через кризу, викликану пандемією COVID-19, повідомляє CBC News.

"В Канадському союзі державних службовців, що представляє інтереси бортпровідників Air Canada, новину підтвердили, уточнивши, що скорочення стосується 3600 співробітників Air Canada і 1549 - дочірньої компанії Rouge", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що всього на флагманську канадську авіакомпанію працює близько 10 тис. чоловік.

Крім цього, Air Canada протягом наступних тижнів зменшить мережу своїх маршрутів майже на 75%. Замість 154 міжнародних і 62 внутрішніх рейсів буде виконуватися тільки 19 і 40 відповідно.

Раніше про тимчасове припинення або суттєвого скорочення діяльності заявили інші канадські авіакомпанії: WestJet, Porter, Transat, Sunwing.

Як повідомлялося, за останніми даними, у світі зафіксовано 286 696 випадків зараження коронавірусом. 11889 осіб померли, 93602 одужали.

Що буде далы ыз економікою Європи та світу, читайте далі: економічний прогноз розвитку кризи дали Сергій Следзь і Вадим Башта у статті "COVID-19: постраждають всі".