UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Білорусі залишаються в місцях затримання 44 учасники протестів — МВС

Слідчі дії проводяться з 6 затриманими.

За участь у несанкціонованих мітингах в Білорусі в місцях тримання затриманих залишаються 44 заарештованих учасники масових заходів. Про це інформує прес-служба МВС Білорусі.

Списки цих осіб розміщені на інформаційних стендах або біля входу в вищевказані установи.

У МВС також уточнили, що в ЦИП ГУВС Мінміськвиконкому знаходяться 6 громадян, з якими проводяться необхідні слідчі дії. Інформація про них розміщена при вході в будівлю центру.

Нагадаємо, на акціях протесту було затримано понад 6 тисяч осіб. Відпускати людей почали в ніч на 13 серпня. Звільнені розповідали про жорстоке поводження силовиків під час затримання, а також в РУВС і в ЦИП на Окрестіна.

На сьогоднішній день більше 600 побитих громадян по всій країні звернулися з заявами до Слідчого комітету.

Читайте також: У Держприкордонслужбі заявили, що ситуація на кордоні з Білоруссю залишається контрольованою

Нагадаємо, під час протестів в Білорусі загинули двоє людей. 19-річний хлопець загинув 16 серпня о 3:20 поблизу Партизанського проспекту в результаті наїзду автомобіля.

Чи впаде режим Лукашенка в результаті вуличних протестів, читайте в статті Володимира Кравченка «Білорусь вимагає змін».

У Білорусі 10-й день тривають протести проти офіційних результатів виборів президента. ZN.UA продовжує стежити за подіями і інформувати про них читачів в текстовому онлайні.