UA / RU
Підтримати ZN.ua

Трампа звинуватили у зв'язках із мафією

ЗМІ неодноразово повідомляли про ділові відносини Дональда Трампа з кримінальними авторитетами, нагадав сенатор Круз.

Американський сенатор Тед Круз звинуватив у зв'язках з мафією свого головного суперника в боротьбі за пост президента США від Республіканської партії Дональда Трампа.

"Є багато повідомлень ЗМІ про те, що Дональд веде справи із злочинцями, з мафією. Можливо, його податкові документи скажуть набагато більше, ніж повідомлялося", - сказав Круз в інтерв'ю телекомпанії Ен-бі-сі.

Сенатор також нагадав, що раніше у ЗМІ з'являлася інформація про загальні справах Трампа з кримінальними авторитетами. Він також підтвердив наявність у нього доказів зв'язку мільярдера зі злочинними угрупованнями.

"Звичайно, телекомпанії Ей-бі-сі, Сі-ен-ен, численні повідомлення про його можливості, наприклад, з компанією S&A Constructrion, власником якої був "Товстун" Тоні Салерно - злочинець, який сидить у в'язниці", - сказав Круз.

За його словами, S&A Constructrion володіють два найбільших злочинних клану Нью-Йорка, про що не раз повідомлялося в пресі.
"Той факт, що Дональд, по всій видимості, боїться публікувати дані про податки, говорить про те, що тут криється якийсь скандал", – запевнив Круз.

Читайте також: Трамп захищає Путіна і заперечує його причетність до вбивств журналістів – The Guardian

Дональд Трамп оголосив про свою участь у виборах президента США 16 червня. За його словами, він профінансує свою передвиборчу кампанію за власний рахунок і нагадав, що його доходи складають 9 мільярдів доларів. Чим більше мільярдер ображає цілі групи американського населення і чим більш скандальніші заяви він робить, тим більше зростає його популярність. На думку оглядача видання, це можна пояснити тим, що прихильники Трампа в США мріють про свою версію Путіна.

Сам Тармп, схоже, у своїй передвиборчій кампанії використовує прийоми президента Росії. Він вигадав "зовнішнього ворога", розповідаючи про загрозу від мусульман і нелегальних іммігрантів, він вживає жорстку лексику і не зникає з ефірів національних телекомпаній. Як і Путін, Трамп намагається бути спонтанним і непослідовним, збиваючи таким чином з пантелику опонентів.

Раніше видання Wall Street Journal писало, що погляди Трампа на Путіна розходяться з думкою виборців. Як свідчать опитування, проведенні Wall Street Journal і СBS News, 20% прихильників республіканських сил вважають Росію гострою загрозою безпеці США, а ще 65% - вважають її довгостроковою загрозою.

Однак правда і те, що республіканці, як і демократи, почуваються втомленими після 14 років війни в Іраку і Афганістані. У будь-якому разі, перед виборами президента США варто чекати жорстких дебатів. І Путін стане головною темою для суперечок.

Раніше повідомлялося, що Трампа не турбує питання членства України в НАТО. Він також в черговий раз натякнув, що у разі обрання його президентом США перестануть бути лідером політичної підтримки України на міжнародній арені. Зокрема, Трамп не розуміє, чому США повинні брати на себе провідну роль у захисті України.

Але щодо ставлення до українців мільярдер також давай суперечливі коментарі. Раніше Трамп давав зрозуміти, що продовжить підтримувати Україну, якщо стане президентом.