UA / RU
Підтримати ZN.ua

Трамп заявив про конфлікт інтересів зі спецпрокурором Мюллером

Розслідування Мюллера вже завдало чималої шкоди Трампу.

Президент США Дональд Трамп заявив, що у нього і спеціального прокурора Роберта Мюллера, який розслідує справу про можливе втручання РФ у американські президентські вибори в 2016 році, присутній потужний конфлікт інтересів, про що традиційно написав у своєму Twitter.

"Збирається чи коли-небудь Роберт Мюллер повідомити про свій конфлікт інтересів по відношенню до президента Трампа, враховуючи те, що у нас були дуже неприємні і спірні бізнес-стосунки, і я відхилив його призначення главою ФБР (за день до призначення спецпрокурором) і Комі його близький друг? ", - заявив він.

Трамп додав, що спецпрокурор Мюллер навмисно призначає в свою команду "злих демократів", які працювали раніше на Хілларі Клінтон і Барака Обаму.

Is Robert Mueller ever going to release his conflicts of interest with respect to President Trump, including the fact that we had a very nasty & contentious business relationship, I turned him down to head the FBI (one day before appointment as S. C.) & Comey is his close friend..

- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 29 липня 2018 р.


Розслідування Мюллера вже завдало чималої шкоди Трампу.

У середині липня офіс спецпрокурора Роберта Мюллера розкрив схему злому для втручання у вибори в 2016 році.

13 липня Міністерство юстиції США висунуло офіційні звинувачення 12 співробітникам військової розвідки Росії за втручання у вибори президента США в 2016 році. Російських спецслужбістів звинуватили у зломі електронної пошти керівництва Демократичної партії.

У ФБР заявили, що наполягатимуть на екстрадиції обвинувачених.

У Росії продовжують заперечувати втручання у вибори президента США.