UA / RU
Підтримати ZN.ua

Трамп розкритикував Клінтон за погані слова про Путіна

Республіканський кандидат спробував захистити свого російського друга від нападок Хіларі Клінтон.

Кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп назвав недоречними різкі висловлювання своєї суперниці Хіларі Клінтон про президента Росії Володимира Путіна.

"Вона говорить дуже погані речі про Путіна", - сказав він в ході передвиборного мітингу в штаті Огайо, додавши, що такий підхід неправильний.

"Ви можете бути крутою людиною, але все одно так себе вести не можна", - заявив Трамп.

За його словами, в інтересах США було б спробувати налагодити конструктивні відносини з Москвою. "Уявіть собі, що ми налагоджуємо стосунки з Росією. Це, приміром, дозволило б разом розібратися з ІДІЛ".

Республіканець нагадав, що кандидат від демократів Хілларі Клінтон часто висловлює припущення, що Дональд Трамп якимось чином пов'язаний з Росією та її керівництвом. Він спробував запевнити, що це не так. "У мене немає зв'язків з Росією", - сказав він.

Раніше президент Росії Володимир Путін заявив, що кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп протягом своєї виборчої кампанії вів себе "екстравагантно", тому що він "представляє простих людей" і хоче донести свою ідею.

"Він обрав шлях через серця виборців. Трамп веде себе екстравагантно, звичайно, ми це бачимо, але, я думаю, цьому є причина", - сказав Путін.