UA / RU
Підтримати ZN.ua

Трамп і Буш посперечалися на дебатах через Путіна

Трамп продовжує робити компліменти російському президентові. Буш упевнений, що Путін вже ніколи не зможе стати союзником США.

Кандидати на пост президента США мільярдер Дональд Трамп і колишній губернатор Флориди Джеб Буш в ході теледебатів посперечалися через роль президента Росії Володимира Путіна в сирійському конфлікті.

"Путін не може бути союзником США, весь світ це знає. Він атакує війська, які ми підтримуємо", - сказав Буш.

У відповідь Трамп заявив, що "Джеб повністю і абсолютно неправий" і звинуватив екс-губернатора в якихось "лобістських інтересах".

Бізнесмен заявив, що Вашингтону і Москві потрібно співпрацювати один з одним. Поки ж, за його словами, США витрачають мільярди доларів на Сирію, але незрозуміло для кого саме. За його словами, Вашингтон повинен зрозуміти, "з ким ми воюємо, за кого ми воюємо і що ми там робимо".

Американський бізнесмен неодноразово заявляв, що в разі перемоги на президентських виборах він має намір налагодити російсько-американські відносини.

Читайте також: Університет в Шотландії позбавив Трампа наукового ступеня

Раніше видання Wall Street Journal писала, що погляди Трампа на Путіна розходяться з думкою виборців. Як свідчать опитування, проведенні Wall Street Journal і СВЅ News, 20% прихильників республіканських сил вважають Росію гострою загрозою для безпеки США, а ще 65% - вважають її довгостроковою загрозою.