UA / RU
Підтримати ZN.ua

Соратники Навального відновлять протести у новому форматі: "Путін розставляє ОМОН. Треба це подолати"

Варто провести акцію, якій би не могли перешкодити силовики. 

Соратники російського опозиціонера Алєксєя Навального, який зараз знаходиться у в'язниці, вирішили відновити акції протесту в його підтримку. Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомив його найближчий соратник та очільник регіональних штабів Леонід Волков. 

«Не тільки сотні тисяч вийшли на вулиці — десятки мільйонів дивилися на них і співпереживали. Ми вже стали більшістю, просто Путін розставляє між нами ланцюги ОМОНу так, щоб ми не могли одне одного побачити і усвідомити, як нас багато. Треба знайти спосіб це подолати; провести таку акцію, якій не міг би перешкодити ОМОН і на яку міг би вийти кожен», — пояснив він.

Нові акції протесту хочуть провести в усіх містах Росії 14 лютого о 20:00.  Людям пропонують в цей час вийти на вулиці, ввімкнути ліхтарики та стояти там впродовж кількох хвилин. 

«Ви піднімете свої телефони-ліхтарики — а хтось, може, принесе і свічки — і зробите з них, скажімо, сердечко (все-таки, 14 лютого!) Сфотографуєте зверху, з однієї з квартир, і викладете його в інстаграм. Нехай стрічки соцмереж заповняться тисячами таких палаючих сердець з десятків російських міст», — написав Волков.

Любовь сильнее страха. И 23 января и 31 января на улицы российских городов вышли сотни тысяч людей. Ответом была...

Опубликовано Леонидом Волковым Вторник, 9 февраля 2021 г.

Читайте також: Отруєння Навального: Меркель пригрозила Росії санкціями, проте про ПП-2 не згадала

Як повідомлялося, сенатори від Демократичної і Республіканської партій внесли в Конгрес США законопроект про санкції проти російських чиновників після вироку російському опозиціонеру і ключовому критику Путіна в РФ Олексію Навальному.

Детальніше про те, що пов'язує протести Навального, нове прискорення, промову Путіна в Давосі і абхазький сценарій для ОРДЛО, читайте в статті Сергія Немирича "Вітер змін".