UA / RU
Підтримати ZN.ua

Шахраї в Іспанії "у кустарний спосіб" робили майже ідеальні копії Ferrari і Aston Martin

У підпільних гаражних "цехах" у Валенсії і Мадриді вироблялися практично ідеальні репліки Ferrari і Aston Martin, які продавалися майже у 4 рази дешевше за оригінал.

В Іспанії розкрили мережу підпільних автосервісів, в яких складали підроблені суперкари Ferrari і Aston Martin різних модифікацій.

Під час спецоперації, проведеної у Валенсії і Мадриді, було заарештовано вісім осіб, причетних до складання і реалізації копій люксових машин.

Всього під час рейду поліція виявила 17 готових "підробок" Ferrari, серед яких моделі F430, F430 Spider і F458, а також два "виготовлених у кустарних умовах" автомобілі британської марки Aston Martin.

За словами співробітників поліції, вилучені автомобілі були "практично ідеальною" підробкою оригіналів.

Тим не менше, ці машини виставлялися на продаж за значно нижчою ціною, ніж оригінальні зразки. Наприклад, одну з модифікацій Ferrari, реальна вартість якої становить близько 200 тисяч євро, злочинці продавали за ціною близько 40 тисяч євро.

Практично всі запчастини і комплектуючі до автомобілів вироблялися у підпільному автосервісі банди у Валенсії. Коли злочинцям не вдавалося виготовити ту чи іншу деталь самостійно, вони замовляли її на авторизованих сервісах Ferrari і Aston Martin. !zn

//www.youtube.com/v/XYgN4zIxIl8?version=3&hl=ru_RU

Читайте також:

Мафія в Європі стала одним з головних інвесторів альтернативної енергетики

Поліція Дубая пересіла на Lamborghini за 550 тисяч доларів

Кабмін збирається доплачувати українцям за купівлю вітчизняних авто

Рекордна конфіскація: влада Італії позбавила бізнесмена-мафіозі 1,3 млрд доларів