UA / RU
Підтримати ZN.ua

РФ зазнала масованої атаки літаючих і морських дронів, з повітря Крим та Краснодарський край атакували більше сотні безпілотників

У Краснодарі загинув один із працівників пошкодженої котельні, ще шість мешканців міста отримали поранення.

Протягом ночі на 21 червня російська ППО збила понад сто різних безпілотників. Про відбиття масованої атаки дронів відзвітувало Міністерство оборони Російської Федерації.

Тут кажуть, що лише над територією Республіки Крим та над акваторією Чорного моря черговими засобами ППО було перехоплено та знищено 70 БПЛА.

Ще 43 БПЛА були збиті над територією Краснодарського краю, який минулої ночі зазнав наймасовішої атаки дронів з початку повномасштабного вторгнення. Ще один безпілотник було знищено над територією Волгоградської області.

Читайте також: Дрони атакували аеродром у Краснодарському краї РФ, пролунали вибухи

Крім того, в МО РФ заявляють, що в північно-західній частині Чорного моря силами морської авіації ЧФ РФ було знищено шість безекіпажних катерів ВМС України.

Тим часом губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв повідомив у Telegram, що внаслідок падіння уламків безпілотника загинув один із співробітників пошкодженої котельні в Краснодарі.

Раніше повідомлялося, що під час нічної атаки дронів у Краснодарі постраждали троє людей. Згодом кількість поранених зросла до шести.