UA / RU
Підтримати ZN.ua

Прем'єра Ізраїля виписали з лікарні. Лікарі розповіли про його стан

Біньямін Нетаньягу пробув там ніч.

Прем’єр-міністра Ізраїля Біньяміна Нетаньягу виписали з медичного центру «Шеба», куди він потрапив напередодні та пробув усю ніч через зневоднення, пише Times of Israel. За словами лікарів, вони обстежили прем’єра і не виявили жодних відхилень, але імплантували пристрій для моніторингу серця, аби можна було й надалі слідкувати за його станом здоров’я.

«Наш діагноз після всіх проведених аналізів, включаючи лабораторні, полягає в тому, що причиною госпіталізації було зневоднення», – йдеться в заяві лікарні.

У медцентрі додали, що серце Нетаньягу «цілком нормальне», і що прем’єр-міністр пройшов «серію всебічних і звичайних обстежень, які проводяться в повній свідомості, включаючи електричний тест серця, і все це виявилося абсолютно нормальним».

Читайте також: Посол Ізраїлю не має даних про підготовку візиту Нетаньяху до України

Ізраїль засуджує війну та російську агресію проти України – попри те, що прем'єр-міністр Беньямін Нетаньягу уникає такої риторики. Про це заявив посол Ізраїлю в інтерв'ю Тетяні Силіній та Володимиру Кравченку для ZN.UA – «Посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський: «Ізраїль уже десятки років розраховує виключно на себе. Впевнений, що Україна прийде до того ж».