UA / RU
Підтримати ZN.ua

Опозиція Вірменії збирається скликати позачергове засідання парламенту

Депутат опозиційної фракції "Процвітаюча Вірменія" Наїра Зограбян повідомила, що в планах обговорення опозиції стоїть питання про відставку прем'єра Пашиняна.

Опозиція Вірменії планує позачергове засідання парламенту країни щодо Нагірного Карабаху, точніше, угоди прем'єра Вірменії, президентів РФ і Азербайджану з цього питання, повідомляє "Інтерфакс".

"Ми збираємося скликати позачергове засідання парламенту. Для участі потрібно 25 депутатів з правлячої фракції. Для цього вони повинні бути впевнені у своїй безпеці, щоб прийти в парламент", - сказала ЗМІ депутат опозиційної фракції "Процвітаюча Вірменія" Наїра Зограбян.

Зограбян також закликала присутніх в залі засідань і будівлі парламенту громадян покинути його.

"Ми обговорюємо з юристами, наскільки парламент уповноважений анулювати цю угоду, або рішення, або заяву щодо Карабаху", - повідомила вона, додавши що в планах опозиції стоїть питання про відставку прем'єра Пашиняна.

Читайте також: Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив, що у нього не було іншого виходу

Нагадаємо, прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив про підписання заяви з президентами Росії і Азербайджану Володимиром Путіним і Ільхамом Алієвим про припинення війни в Нагірному Карабасі з 01:00 10 листопада. Детальніше про ситуацію в Нагірному Карабасі читайте в статті Володимира Кравченка "Загибель республіки".