UA / RU
Підтримати ZN.ua

Місце зустрічі — Clubhouse: Маск запропонував Путіну поговорити, Кремль на це відповів

Пєсков назвав таку ініціативу "цікавою", проте без "але" не обійшлося.

Ілон Макс, засновник Tesla і SpaceX, запропонував главі Кремля Владіміру Путіну поговорити з допомогою додатка, який зараз саме набирає популярності - Clubhouse. Про таку пропозицію Макс повідомив на своїй сторінці в Твіттер

Згодом Маск розмістив ще один допис, в якому зазначив, що це було б великою честю для нього. 

Відповідь Кремля не забарилася. Прессекретар Путіна Дмітрій Пєсков, як повідомляє російське "Бі-бі-сі", назвав пропозицію Маска цікавою, проте нагадав, що президент РФ не використовує соцмережі. 

"Ми спочатку хочемо розібратися. Ви знаєте, що безпосередньо президент Путін не використовує соціальні мережі. Особисто він їх не веде. В цілому, це, безумовно, дуже цікава пропозиція. Але нам потрібно якось зрозуміти, що мається на увазі, що пропонується. Тому спочатку перевіримо все це, а потім вже будемо реагувати", - зауважив Пєсков. 

Читайте також: Ілон Маск написав твіти про криптовалюту Dogecoin і підняв її вартість на 50%

Нагадаємо, останнім часом в мережі активно обговорюють Clubhouse - соціальну мережу, в основі якої лежить звук. Правда, скористатися нею можуть не всі: працює вона тільки на пристроях Apple і «увійти» в неї можна тільки за запрошенням, повідомляє ВВС. Детальніше про це читайте в перекладі ZN.UA.