UA / RU
Підтримати ZN.ua

Міноборони РФ до 9 травня почне продаж одягу "Ввічливі люди"

Таку символіку будуть продавати разом з георгіївською стрічкою і новим зображенням "Армія Росії".

Міноборони Росії до Дня Перемоги роздасть всім охочим наклейки з символами Перемоги і почне продаж фірмової продукції "Армія Росії" і "Ввічливі люди", повідомили журналістам в четвер у прес-службі російського військового відомства.

"З 8 по 11 травня у період святкування Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років у Москві та інших містах Росії ...> в місцях відпочинку і проведення культурно-масових заходів усім охочим будуть роздавати спеціальні наклейки на автомобілі з символом Перемоги - георгіївською стрічкою, і новим зображенням "Армія Росії", - цитує РІА Новини повідомлення прес-служби Міноборони РФ.

Окрім того, у рамках цієї акції в низці регіонів і міст 8 травня з 16:00 мск відкриють спеціальні павільйони, де будуть продавати футболки та іншу продукцію з логотипом "Армія Росії" і "Ввічливі люди".

Як відомо, президент РФ Володимир Путін визнав, що "ввічливі люди" (також "зелені чоловічки" - добре озброєні військові без розпізнавальних знаків у Криму) дійсно були російськими військовими. За його словами, вони "допомагали" проводити "референдум" у Криму, за результатами якого Росія незаконно анексувала в України Крим.

Ця назва розповсюджувалась після першої появи російських військових в аеропорту Сімферополя: як тоді висловився начальник охорони аеродрому, вони "чемно" попросили охорону піти. !zn

Читайте також:

Росія замість відведення своїх військ заявила, що Україна зосередила на кордоні з РФ 15-тисячну армію

Путін визнав, що російські військові були в Криму і "допомагали" проводити референдум

Після анексії Криму вдвічі більше росіян стали вважати РФ великою державою - 20%