UA / RU
Підтримати ZN.ua

Лукашенко заявив, що треба навчитися жити за законом і готовий піти на спокій з посади президента

Лукашенко збирається змінити конституцію Білорусі за допомогою "Всебілоруських народних зборів". За його словами, це не із космосу взята структура.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що запропоновані зміни Конституції не робляться під нього, а сам він готовий піти на відпочинок, повідомляє Інтерфакс.

"Ні під кого Всебілоруські народні збори не створюються, тим більше під чинного президента. Прийміть рішення – чинний президент піде на спокій, все, він уже зробив свою справу".

"Порахуєте потрібним, щоб я ще щось зробив у цій країні - ви скажете. Я не забронзовів, ви завжди можете прямо в лоб мені сказати, що я повинен робити або не робити", - заявив Лукашенко.

Читайте також: Лукашенко стверджує, що Україна до кордону з Білоруссю «стягує війська, гірші за НАТОвські»
.

"Двовладдя в Білорусі за нової Конституції не буде", запевнив він. "Настав період, коли нам із вами треба навчитися жити за законом", – сказав Лукашенко.

Раніше повідомлялося про те, що Лукашенко готує у Білорусі референдум, який забезпечить йому недоторканність. До Конституції республіки готують зміни, які забезпечать президентові абсолютну невинність за будь-які злочини.