UA / RU
Підтримати ZN.ua

Контакти президентів США та РФ надалі можливі - Псакі

За словами Псакі, після саміту глав двох держав у червні 2021 року вони вирішили продовжувати контакти на найвищому рівні.

Контакти президентів США та РФ Джо Байдена та Володимира Путіна найближчим часом можливі, оскільки вони домовилися підтримувати зв'язок, заявила представник Білого дому Джен Псакі на брифінгу.

"Я не виключаю можливості того, що в якийсь момент у майбутньому президент США поговорить із президентом Росії", - сказала Псакі.

За інформацією Джен Псакі, після саміту глав двох держав у червні 2021 року вони вирішили продовжувати контакти на високому рівні.

"З того часу США та РФ діяли в цьому напрямку", - сказала вона.

Вперше Путін і Байден зустрілися у червні 2021 року в Женеві. Повідомлялося, що вони домовилися про проведення робочих контактів з низки питань, у тому числі щодо кібербезпеки та дипломатичного конфлікту.

Читайте також: Конфлікт неминучий? Байден та Сі зустрілися, щоб йому запобігти

Напередодні президент РФ підписав указ про нагородження міністра закордонних справ Угорщини Петера Сійярто "орденом Дружби". У документі зазначається, що Сійярто нагороджено "за великий внесок у розвиток російсько-угорських відносин; промислово-інвестиційне співробітництво".