UA / RU
Підтримати ZN.ua

Хірург Залдостанов зібрався на Північний полюс на "потужному російською мотоциклі"

Для подорожі "путінських вовків" вже підготували копію "Прапора Перемоги" площею понад 1 тис. кв. метрів.

Лідер пропутінського клубу байкерів "Нічні вовки" Олександр Залдостанов, відомий як Хірург, оголосив про намір провезти по Північному полюсу "Прапор Перемоги".

"Було б для мене дуже почесно провезти цей прапор на Північному полюсі. Я хочу це зробити на мотоциклі вітчизняного виробництва, російському мотоциклі, проект якого готується в Сталінграді", - сказав Залдостанов на прес-конференції в держагентстві ТАСС.

При цьому він заявив, що "це буде потужний мотоцикл". Для акції вже підготовлена копія "Прапора Перемоги" розміром понад 1 тис. кв. метрів, який буде урочисто розгорнутий 4 лютого на Поклонній горі в Москві.

На Північний полюс Хірург має намір відправитися в рамках громадянської культурно-патріотичної масштабної програми "Прапор Перемоги", розрахованої на 2016-2020 роки.

Читайте також: Путінські "вовки" виграли суд у Німеччині у німецької поліції

У 2015 році байкерський клуб "Нічні вовки", відомий близькістю до офіційного Кремля, оголосив про автопробіг по Європі з радянськими і російськими прапорами на честь 70-ї річниці перемоги сталінського СРСР над гітлерівською Німеччиною. Однак формальні заборони влади європейських країн змусили "вовків" прориватися на Берлін окремими групами, зруйнувавши план масового пробігу.