UA / RU
Підтримати ZN.ua

Головний радник Трампа порадив "мовчати" американським ЗМІ

На його думку, медіа "не розуміють країну".

Головний радник президента США Дональда Трампа Стівен Беннон звинуватив американські ЗМІ в недалекоглядності, заявивши в інтерв'ю The New York Times, що вони "повинні мовчати".

"Засоби масової інформації повинні бути збентежені і приниженими, і тримати рот закритим і просто слухати якийсь час. Я хочу, щоб ти процитував це - ЗМІ це опозиційна партія. Вони не розуміють цю країну. Вони досі не розуміють, чому Дональд Трамп є президентом Сполучених Штатів ", - заявив Бэннон журналісту видання.

За його словами, "елітарні" мейнстрімні медіа показали, що вони на 100% помилилися під час президентських виборів, і що тепер вже не зможуть змити "свою принизливу поразку".

Беннон до серпня 2016 року керував консервативним сайтом Breitbart News, популярним серед американських "альтернативних правих".

Він пішов з сайту, щоб очолити передвиборний штаб Дональда Трампа. Беннон також був кандидатом на посаду глави адміністрації президента. Після того, як цей пост зайняв один з керівників Республіканської партії Рейнс Прібус, Беннон став головним радником із стратегічних питань.

Раніше Трамп заявив, що вважає тортури проти ув'язнених ефективними засобом.