UA / RU
Підтримати ZN.ua

Boeing 737 втратив частину обшивки під час польоту

Черговий інцидент з Boeing - обійшлося без постраждалих.

© Wikimedia commons
© Rogue Valley Times/Twitter

У літака Boeing 737 авіакомпанії United Airlines після посадки в аеропорту Роуг-Веллі  в Орегоні було виявлено відсутність частини панелей обшивки на фюзеляжі. Про це пише Reuters із посиланням на повідомлення компанії.

На борту літака, який прямував із Сан-Франциско, перебували 139 пасажирів і шестеро членів екіпажу, а відсутність панелі було виявлено після того, як літак був припаркований біля виходу на посадку.

«Ми проведемо ретельний огляд літака і виконаємо всі необхідні ремонтні роботи, перш ніж він повернеться до експлуатації», — йдеться в заяві авіакомпанії.

Там додали, що проведуть перевірку, щоб зрозуміти причину інциденту.

Читайте також: Виробництво Boeing 737 MAX має проблеми з контролем якості — висновки аудиту

На оприлюдненій місцевим виданням Rogue Valley Times  світлині видно значно пошкоджений шматок панелі під одним із крил, частина механіки при цьому оголена. Літаку 25 років, United Airlines експлуатує його з 2011 року.

Щонайменше 50 людей постраждали 11 березня, коли літак Boeing 787 авіакомпанії LATAM Airlines різко втратив висоту посеред польоту з Сіднея до Окленда

Минулого тижня літак Boeing 737 MAX авіакомпанії United Airlines викотився на траву і з'їхав зі злітно-посадкової смуги в аеропорту імені Джорджа Буша в Х'юстоні. Цей інцидент розслідують Національна рада з безпеки на транспорті і Федеральне управління цивільної авіації.

Компанія Boeing опинилася під пильною увагою регулюючих органів після того, як 5 січня з літаком авіакомпанії Alaska Airlines сталася аварійна ситуація.