UA / RU
Підтримати ZN.ua

ЗСУ вдарили по позиціях РФ у Запорізькій області: Генштаб розповів про втрати окупантів

Зокрема, знищено склади боєприпасів та військову техніку ворога.

Українські захисники вдарили по позиціях РФ у Запорізькій області. Знищено склади боєприпасів та військову техніку загарбників. Також відомо про сотні поранених окупантів. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

«Противник продовжує зазнавати втрат. 7 грудня поточного року в результаті вогневого ураження районів зосередження окупантів у районах міст Бердянськ, Токмак, Мелітополь, Енергодар, Дніпрорудне, Пологи та Василівка  Запорізької області, втрати ворога склали близько 240 осіб пораненими», - йдеться у повідомленні.

Також ЗСУ знищили три склади боєприпасів і близько двадцяти одиниць військової техніки РФ різних типів.

Крім того, за даними Генштабу, розгорнутий на базі «Токмацького протитуберкульозного диспансеру» шпиталь  повністю заповнений пораненими загарбниками.   

Також підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за минулу добу уразили вісім пунктів управління, 11 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також два склади боєприпасів військ РФ.

Читайте також: За деякими видами озброєння РФ уже використовує стратегічний запас — ГУР

Вважається, що у війні з Україною  загинули десятки тисяч російських солдатів — ця цифра, як очікується, упродовж наступних десятиліть вплине на націю.

Хоча точні цифри не підтверджені, вважається, що військові втрати Росії вже зараз удвічі перевищують кількість американських військовослужбовців, які загинули у В'єтнамі за 10 років. Про це пише Newsweek.