UA / RU
Підтримати ZN.ua

Жителі Дружківки на Донбасі перекрили головну вулицю, вимагаючи знизити комунальні тарифи

Мешканці донецького міста вимагають від місцевої влади припинити "комунальні грабежі": з початку року компанія-монополіст підняла тарифи на послуги ЖКГ у два рази.

Жителі міста Дружківка Донецької області перекрили центральну вулицю, вимагаючи переглянути тарифи на послуги житлово-комунального господарства.

Близько 100 осіб вийшли з плакатами на пішохідний перехід, не пропускаючи транспорт. Серед гасел: "Приберіть комунальний зашморг", "Ні комунальному грабунку", "Тарифи під народний контроль".

Перекриття дороги сталося після мітингу, який проходив зранку біля будівлі Дружківського міськвиконкому. У даний час там проходить сесія міськради, на засідання якої, серед іншого, винесено і питання про перегляд тарифів.

На мітингу понад 500 городян вимагали знизити комунальні тарифи, які з січня 2013 року зросли у 2 рази. При цьому, за словами людей, на умовах проживання це ніяк не відбилося.

При цьому біля будівлі міськради також мітингували і їхні супротивники - близько 100 працівників компанії "ПЖРП", монополіста з надання послуг ЖКГ у Дружківці. Вони, у свою чергу, вимагали не переглядати тарифи.

Раніше жителі міста провели зустріч з міським головою Валерієм Гнатенком, однак не домоглися бажаного результату. Найактивніші створили громадське об'єднання і пропонують провести конкурс і знайти нового постачальника послуг. Якщо ж не знизять тарифи, люди погрожують владі відставкою. !zn

Читайте також:

Обурена юрба взяла штурмом Житомирську облраду, зірвавши плани Фірташа

Відступати нікуди: за нами - Врадіївка

Суд оштрафував учасників акції проти свавілля міліції

Дослідницький центр Януковича прийшов до висновку, що суспільство в Україні пасивне