UA / RU
Підтримати ZN.ua

Завтра відбудеться засідання РНБО — ЗМІ

Теми не називають. 

В п'ятницю, 20 серпня, президент України Володимир Зеленський скликає чергове засідання РНБО. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання "РБК Україна".

"Джерела видання повідомили, що президент скликає засідання на завтра. Теми поки невідомі", - пише ЗМІ. 

Раніше секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що на найближчому засіданні РНБО обговорять реформування лісового господарства та реалізацію екологічної ініціативи "масштабне заліснення України".

Читайте також: РНБО самоусуналася від процесу реформи санкційного законодавства – експерти

Відзначимо, недавно президент оголосив про старт свого чергового масштабного проекту під назвою «Зелена країна». Для висадки 1 млрд дерев в рамках проекту "Зелена країна" на найближчі 3 роки буде потрібно 2 млрд грн, які будуть залучені за рахунок діяльності лісових господарств.

Як повідомлялося, Україна вичерпала річний запас природних ресурсів (води, чистого повітря, грунтів і т.д.), тому з сьогоднішнього дня починає жити «в борг» у природи.

Нинішній сезон пожеж можна вважати розпочатим: Україна знову опиняється в вогні. І хоча в нинішньому році загорянь в лісах і селах, з огляду на вологу весну, поки менше, ніж було в минулому році, але ситуація може змінитися, особливо якщо настане суха погода. Детальніше про те, що загрожує Україні читайте в статті "Червоний півень".