UA / RU
Підтримати ZN.ua

Виші почали приймати електронні заяви абітурієнтів

Прийом заяв триватиме до 23 липня.

Заклади вищої освіти розпочали приймати електронні заяви вступників від сьогодні, 14 липня. Про це інформує ДП «Інфоресурс» у Facebook.

Прийом заяв триватиме до 23 липня.

«Зверніть увагу, що перші дні подання заяв зазвичай є найбільш проблемними – система перевантажується через велику кількість одночасних звернень. Не поспішайте все зробити в перший день, часу вистачить всім. Але й, звісно, не відкладайте все на останні години»,  - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Вступна кампанія: майже 100 тисяч абітурієнтів зареєстрували електронні кабінети

 Як повідомляло раніше ZN. UA, цього року, абітурієнти зможуть подати не більше п’яти заяв про вступ до вишу на бюджетну форму навачння, без обмеження кількості спеціальностей, і до 30-ти заяв на платну (контрактну) форму навчання.

Під час подання заяви потрібно встановити пріоритетністьобраних ЗВО, де 1  – найвища пріоритетність і 5 – найнижча. Підійти до цього питання варто зважено, оскільки її буде неможливо змінити після подачі заяви.

Про всі етапи вступної кампанії та її особливості, читайте у нашому матріалі «Вступна кампанія 2021 розпочалася. Як обрати університет, подати документи та потрапити на бюджет».