UA / RU
Підтримати ZN.ua

Військові Росії та Білорусі розміщують комплекси радіоелектронної боротьби біля кордону з Україною – Генштаб ЗСУ

З території РФ загарбники далі обстрілюють наші позиції.

Генеральний штаб Збройних сил України зафіксував, що російські війська стягують комплекси радіоелектронної боротьби в прикордонний хутір Олешня Курської області. Про це Генштаб повідомив у зведенні в Facebook.

На сіверському напрямку окупанти далі утримують свої підрозділи в прикордонних районах Брянської та Курської областей РФ. Також вкотре обстріляли з артилерії позиції українських захисників та проводили розвідку з безпілотників у районі Кислої Дубини.

Крім цього, використання комплексів радіоелектронної боротьби відзначено у прикордонних з Волинською областю районах Білорусі.

На території республіки збираються провести ротацію одного із загонів спеціального призначення, який виконує задачу в районі Пінська.

Читайте також: Захисники звільнили Потьомкіне в Херсонській області

Також, за інформацією Генштабу ЗСУ, російські загарбники досягли часткового успіху в районі Лисичанського нафтопереробного заводу та наразі утримують північно-західну й південно-східну частини підприємства.

Армія РФ має частковий успіх і поблизу Лисичанська. Але на кількох інших напрямках захисники України відбили ворожі штурми.