UA / RU
Підтримати ZN.ua

Війська РФ 46 разів обстріляли територію Херсонщини: одна людина загинула, двоє поранені

Загарбники били з артилерії, танків, мінометів та РСЗВ.

Російські загарбники за минулу добу, 3 грудня, 46 разів обстріляли територію Херсонщини. Окупанти били з артилерії, танків, мінометів та РСЗВ по мирних населених пунктах області. Про це повідомив голова ОВА Ярослав Янушевич.

«Рашисти вкотре обстріляли житлові квартали Херсона, є влучення в приватні та багатоквартирні будинки», - заявив голова ОВА, додавши, що внаслідок обстрілів також пошкоджено й іншу цивільну інфраструктуру міста.

Окупанти продовжують вбивати та калічити мирних людей. Зокрема, минулої доби через ворожі обстріли одна людина загинула, ще двоє мирних жителів Херсонщини отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Читайте також: Плацдарм створено: ЗСУ підняли перший прапор України на лівому березі Дніпра на Херсонщині

Як росіяни грабували місто та вивозили найцінніше? Чи справляється сьогодні Херсон зі своїм болем? Що робить влада, аби жителі міста зустріли зиму зі світлом, газом, теплом, медичним забезпеченням і ліками та у разі потреби змогли пережити енергетичний блекаут? Бо на місто, як і на всю Україну, продовжують летіти російські крилаті ракети. Читайте в статті аналітика Громадянської мережі ОПОРА Анатолія Бондарчука «ОКУПОВАНІ. Як Україна повертає життя на звільненій Херсонщині».