UA / RU
Підтримати ZN.ua

Вбитий у Києві Вороненков йшов на зустріч з екс-депутатом Держдуми РФ Пономарьовим

За словами Пономарьова, Вороненков представляв велику небезпеку для російських силовиків.

Колишній депутат російської Держдуми Ілля Пономарьов заявив, що колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова було вбито, коли він йшов у готель "Прем'єр Палас" на зустріч з ним.

"Дениса Вороненкова вбито об 11-25 біля Прем'єр Паласу. Він йшов на зустріч зі мною. Немає слів. Охоронець встиг поранити нападника. Версія очевидна - я говорив, що Вороненков не шахрай, а слідчий, смертельно небезпечний для російських силовиків", – написав він у Facebook.

Читайте також: Двоє свідків вбивства патрульних впізнали Пугачова

Раніше повідомлялося, що в Києві, біля готелю "Прем'єр-палас" вбили екс-депутата російської Держдуми Дениса Вороненкова. Як повідомили джерела DT.UA під час стрілянини було також поранено охоронця Вороненкова, який встиг вистрілити у кілера. На даний момент обидва поранених перебувають у лікарні під охороною поліції.

Інформацію про вбивство Вороненкова підтвердили глава поліції Києва Андрій Крищенко та генпрокурор України Юрій Луценко.

Як повідомлялося, свідчення в рамках розслідування державної зради Януковича дали два колишніх депутати Державної Думи: Ілля Пономарьов, який отримав в 2016 році посвідку на проживання в Україні, а також екс-член думської фракції КПРФ Денис Вороненков. У грудні минулого року Вороненков отримав українське громадянство.