UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Україні зареєстрували понад 3200 нових хворих

48 людей померло від ускладнень. 

За останні 24 години в Україні зафіксували 3 240 нових випадків інфікування. Таким чином загальне чисто заражених зросло до 172 712 людей. Про це свідчать дані карти розповсюдження РНБО. 

Крім цього, за день 48 людей померло від ускладнень. Загалом від початку пандемії в Україні було зафіксовано 3 516 летальних випадків. 

Також за останню добу 1 268 пацієнтів одужало, після цього загальне число тих, кому вдалося побороти хворобу, зросло до 92 442 випадків. 

Читайте також: У світі за час пандемії на COVID-19 захворіло понад 427 млн осіб: карта

Нагадаємо, уряд змінив критерії епідемічної небезпеки "червоної" зони. Також в "помаранчевій" зоні Кабмін вирішив змінити карантинні обмеження. Таке рішення Кабінет міністрів ухвалив під час засідання 16 вересня з доопрацюванням в один день.

На сьогоднішній день COVID-19 вже забрав понад три тисячі українських життів. Кількість хворих щодня зростає. Згідно з прогнозами, очікувати поліпшення ситуації до весни нам навряд чи варто. Тема лікування коронавірусу в Україні обговорюється в інтерв'ю Алли Котляр з президентом "Біофарма" Костянтином Єфименко: "Навіть застосування стандартного імуноглобуліну без специфічних до ковід антитіл збільшує шанси на одужання у рази".