UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Україні тільки Донецька область залишається у "помаранчевій" зоні карантину

Шість регіонів відповідають показникам "зеленої" зони.

В Україні в "помаранчевій" зоні карантину через пандемію коронавірусу залишається тільки одна область.

Всі інші регіони країни в "жовтій" зоні, свідчать дані Міністерства охорони здоров'я.

У прикордонній "помаранчевій" зоні залишається поки Донецька область, де перевищена норма по відсотку від епідемічного порогу - 101,5% при нормі 100%.

У шести регіонах показники захворюваності відповідають "зеленій" зоні карантині. це:

У цих регіонах менший, ніж 50% відсоток епідпорогу. У Вінницькій області також менш як 5% становить коефіцієнт виявлення випадків інфікування.

Читайте також: ВООЗ: Реальна цифра летальності від COVID-19 може сягнути восьми мільйонів

За останні 24 години в Україні виявили 4 606 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Загальна кількість інфікованих в країні зросла до 2 179 988 осіб, повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я.

Дані с сайту МОЗ

За цей час від ускладнень хвороби померло 178 осіб. Всього за весь час пандемії в країні було зафіксовано 49 279 смертей.

Також протягом вчорашнього дня подолати хворобу вдалося 12 586 людям. Всього коронавірус вилікували 1 941 625 українців.

Також повідомлялося, що провідна американська компанія до кінця серпня поставить в Україну вакцини від коронавірусу. Про це повідомив новопризначений міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

Домовленості були досягнуті під час зустрічі Ляшко з колишнім американським конгресменом Джимом Слаттер і його колегами.