UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Україні є проблема толерантності до інших національностей та народностей – глава Держтуризму

З цим потрібно працювати і крок за кроком вчити, що різні культури і світосприйняття - це абсолютно нормальне явище, впевнена Олеськів.

Глава Державного агентства з питань туризму Мар'яна Олеськів заявила про те, що в Україні досі є проблема толерантності серед певної категорії людей щодо інших національностей і народностей.

"З цим потрібно працювати та крок за кроком навчати, що різні культури та світосприйняття - це абсолютно нормальне явище. Для України важливо забезпечити комфортне перебування для туристів з країн Перської затоки, адже вони залишають чимало коштів у країні, куди подорожують. Окрім того, саме громадяни цих держав є потенційними інвесторами, а це вже стосується розвитку місцевого бізнесу та економіки", - написала Олеськів в соціальній мережі Facebook.

Читайте також: Україна не виконала рекомендації Ради Європи з питань расизму та нетерпимості

Як повідомляла Європейська комісія з боротьби з расизмом та нетерпимістю, що мішенями злочинів на ґрунті расизму, застарілих забобонів, дискримінації, ксенофобської риторики і насильства є мусульмани, євреї, роми та темношкірі люди, а злочини на ґрунті расизму й ненависті ростуть в Європі з загрозливою швидкістю.