UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Одесі затримали чотирьох людей, які фотографували склад після ракетного удару

Охоронці складу не постраждали, тому що після сигналу повітряної тривоги перейшли до укриття.

Поліція затримала чотирьох громадян, які фотографували місця "прильотів" ворожих ракет в Одесі, повідомив речник голови обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

"В Одесі затримали чотирьох людей, які фотографували склад після ракетного удару, також в їхніх телефонах виявлено знімки об'єктів інфраструктури і блокпостів", - написав Братчук у Telegram.

У поліції розповіли, що один із затриманих поводився неадекватно і не реагував на законні вимоги патрульних. Крім того, в його телефоні виявили докази активного спілкування з абонентами Росії.

Нагадаємо, вранці 16 липня Росія завдала ракетного удару по Одесі. Удар нанесли з напрямку Ставропілля, з використанням літаків стратегічної авіації Ту-95. Внаслідок удару загорівся склад. Охоронці складу не постраждали, тому що після сигналу повітряної тривоги перейшли до укриття.

Читайте також: Зросла кількість загиблих від ракетного удару у Вінниці

Може здатися, що з 24 лютого минуло небагато часу, а проте вже створено сотні фільмів про повномасштабне вторгнення росіян в Україну. Де їх дивитися, розповідає Алекс Малишенко у статті «Війна на камеру».