UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Маріуполі у приміщенні імпровізованого моргу відкрили продуктовий магазин

Магазин відкрила сестра бойовика «ДНР», яка торгує там зокрема і краденим майном маріупольців.

© Петро Андрющенко, радник мера Маріуполя/Telegram
© Петро Андрющенко, радник мера Маріуполя/Telegram
© Петро Андрющенко, радник мера Маріуполя/Telegram
© Петро Андрющенко, радник мера Маріуполя/Telegram

В тимчасово окупованому Маріуполі у приміщенні імпровізованого моргу відкрили продуктовий магазин під назвою «Дюшес». Про це у Telegram повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

За інформацією Петра Андрющенка, власниця приміщення, в якому тепер запрацював магазин, до війни працювала продавчинею у магазині будматеріалів «Каскад». Уже після окупації міста виявилось, що її вже брат вже давно є терористом керованого Росією квазіутворення «ДНР».

«Користуючись цим пані Світлана задружила з окупантами та почала мародерство у промислових масштабах. Побутова техніка, одежа, “елітний” алкоголь – все “в дом”. Складала все в магазині “Тріумф” в Приморському районі, однак після втручання справжніх господарів вимушена була шукати для свого бізнесу нове місце. От, знайшла. Без сорому та докорів совісті», – написав Петро Андрющенка. 

Він зазначає, що тепер у приміщенні цього імпровізованого моргу, де до війни працювало відділення «Нової пошти», жінка торгує вкраденим у маріупольців, зокрема і вбитих росіянами, майном. 

Читайте також: У Росії призупинили набір робітників для роботи на окупованих територіях України: вбивають десятками

Нагадаємо, у грудні Петро Андрющенко повідомляв, що росіяни замаскували під діагностичний центр величезний морг у центрі окупованого Маріуполя, а на даху написали «Армія Росії жителям Маріуполя».