UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Донецькій ОВА назвали кількість цивільних, які загинули за минулу добу в області від рук окупантів

Росіяни продовжують вбивати мирне населення України.

За минулу добу на Донеччині окупанти вбили двох цивільних осіб. Крім того, в області поранено ще семеро людей. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко у Facebook.

«Росія вбиває цивільних! За 10 червня росіяни вбили 2 мирних жителів Донеччини: у Костянтинівці та Гірнику. Ще 7 людей одержали поранення. Крім того, у Бахмуті медичну допомогу було надано одній людині, пораненій на Луганщині. Наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі. За кожен злочин на українській землі росіяни будуть покарані!», – говориться у повідомленні Кириленка.

Читайте також: Росія хоче розбити кожне місто Донбасу — Зеленський

Раніше повідомлялося, що у Маріуполі окупанти не можуть дати раду великій кількості жертв серед цивільних і звозять тіла загиблих до місцевих супермаркетів.

Як це — вирватися з Маріуполя всім університетом? Шукати своїх студентів і колег, боятися почути на парі, що когось уже немає серед живих? Виживати та облаштовуватися на новому місці з нуля? Про все це в матеріалі «Востаннє я бачила колегу в черзі по воду: історія викладачки-переселенки з Маріуполя».