UA / RU
Підтримати ZN.ua

У застосунку "Резерв+" додали позначку про вчасне уточнення даних – Міноборони

Це, зокрема, спрощуватиме перевірку електронного військового уповноваженими органами.

Заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко заявила, що у застосунку "Резерв+" з’явилася нова позначка, яка вказуватиме на те, що користувач вчасно оновив свої військово-облікові дані.

"Ми додали позначку "Дані уточнено вчасно" в Резерв+. Це зроблено для того, щоб ви переконалися, що виконали вимогу закону. І не хвилювалися, якщо вперше скористалися застосунком або повторно оновили дані після 16 липня і мітка часу в документі змінилася. Також це спрощує перевірку електронного військового уповноваженими органами", – розповіла представниця оборонного відомства.

За її словами, отримати позначку «Дані уточнено вчасно» можна, оновивши документ в останній версії застосунку 1.1.5.

"Якщо у вас поки немає цієї позначки або можливості завантажити останню версію застосунку, спробуйте оновити документ чи застосунок трохи згодом", – зазначила Черногоренко.

Читайте також: Чоловіків, які оновили дані, не затримуватимуть працівники ТЦК — речник Міноборони

Раніше у Міністерстві оборони заявляли, що на вимогу нового закону про мобілізацію свої військово-облікові дані оновили 4 690 496 українців. Така кількість військовозобовʼязаних зробила це з 18 травня по 16 липня,