UA / RU
Підтримати ZN.ua

У ЦВК повідомили, коли підіб'ють підсумки дня голосування

Місцеві вибори відбудуться вже завтра.

У день місцевих виборів 25 жовтня голова Центральної виборчої комісії Олег Діденко перші новини щодо голосування розповість о 10:00, повідомили у пресслужбі ЦВК. Підсумки він підіб’є ввечері.

“Завтра у прямому ефірі Голова ЦВК Олег Діденко поділиться першими новинами про перебіг голосування. Коли? 10:00… А також підіб‘ємо підсумки о 22:00”, - йдеться у повідомленні.

У ЦВК також зазначили, що будуть на зв’язку із виборцями весь день. Тобто українці зможуть писати на сторінки Центрвиборчкому в Instagram та Facebook.

Читайте також: Щоб скаржитися на депутатів та поліцію: в день виборів ДБР відкриє "гарячу лінію"

За підрахунками Центральної виборчої комісії, під час місцевих виборів 25 жовтня зможуть проголосувати понад 28 мільйонів українців. Водночас за даними спостерігачів, на виборах балотуються 56 чинних народних депутатів

У цьому році місцеві вибори відбудуться за новими правилами через поширення коронавірусу. ZN.UA зібрало найважливішу інформацію, яку потрібно пам'ятати під час голосування.

Ми також зібрали для читачів повний список кандидатів на посаду мера Києва та список всіх партій на виборах до Київради і кандидатів із першої десятки списків.

Детальніше про те, хто, як і для чого бере владу в обласних центрах України 25 жовтня, читайте в передвиборному проекті ZN.UA “Країна по поличках” (українською та російською).