UA / RU
Підтримати ZN.ua

У справі Чорновіл допитано вже понад 50 свідків

Розслідування триває згідно з планом слідчих дій, щоб встановити роль кожного фігуранта справи.

У МВС триває розгляд за фактом нападу на журналістку. У рамках розслідування вже призначено близько двох десятків експертиз: дактилоскопічна, трасологічна, молекулярно-генетична тощо.

"На даний момент оброблено результати хімічної експертизи, згідно з якою фрагменти фарб, які знаходяться на автомобілях, повністю збігаються. Це дозволяє зробити висновки, що слідством вилучено саме ті автомобілі, на яких рухалася потерпіла і підозрювані під час інциденту", - зазначив заступник начальника ГСУ МВС України Олександр Гнатів.

Окрім того, допитано понад 50 свідків. Розслідування триває згідно з планом слідчих дій, щоб встановити роль кожного фігуранта справи.

Нагадаємо, у рамках розслідування кримінального провадження побиття Тетяни Чорновіл ще у перші години було вилучено відеозаписи з усіх камер спостереження автодороги, якою рухалися автомобілі.

Суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту п'ятого підозрюваного у побитті Чорновіл. Як відомо, вночі 25 грудня на автодорозі у районі Борисполя Чорновіл побили невідомі.

Правоохоронці проводять досудове розслідування за двома статтями Кримінального кодексу України: ст.296 "Хуліганство" і 121 "Заподіяння тяжких тілесних ушкоджень".

Серед підозрюваних - Андрій Насіковський, Олександр Храмцов, брати Олександр і Сергій Котенки. Ім'я п'ятого не називається. !zn