UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Рівному послаблюють карантин і відновлюють навчання в школах

З 19 квітня школи в Рівному повернуться до очного навчання.

У Рівному з 19 квітня послаблюють дію карантинних обмежень, тепер все школярі зможуть повернутися до очного навчання. Про це повідомляє в Facebook прес-служба Рівненської міської ради.

"Під час комісії ТЕБ та НС прийнято рішення про те, щоб з 19 квітня 2021 року відновити навчальний процес у повному обсязі в навчальних закладах незалежно від форми власності її здобувачами. Так, уже з понеділка учні 5-11 класів знову повернуться до очного навчального процесу", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, було дозволено здійснювати навчальний процес в школах естетичного виховання та закладах клубного типу.

Як відзначили в міськраді, надходили масові звернення від батьків про відновлення очного навчання для старшокласників, а також від творчих колективів, які просять відновити проведення репетицій.

У той же час в місті посилять контроль над дотриманням всіх санітарно-епідеміологічних заходів і продовжать щоденний моніторинг в навчальних закладах міста.

Читайте також: Туреччина посилила карантин на період Рамадану

Раніше в МОЗ зазначили, що в регіонах поліпшується епідситуація по коронавірусу. Напередодні у вівторок, 13 квітня, був перший день, коли кількість виписаних з лікарень на 22,8% перевищила кількість госпіталізованих. При цьому в червоній зоні залишаються Київ, а також Київська, Львівська і Полтавська області. У Києві посилений карантин продовжили до 30 квітня.