UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Міноборони анонсували кадрове та структурне оновлення відомства

Олексій Резніков заявив, що відповідні документи вже подані на погодження.

На тлі скандалу навколо корупційних закупівель продовольства для військових, що виник після публікації відповідного розслідування ZN.UA, міністр оборони Олексій Резніков анонсував кадрове оновлення міністерства. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«З важливого. Хочу поінформувати про низку актуальних рішень, які стосуються кадрового та структурного оновлення Міністерства оборони для підвищення ефективності роботи. Будуть нові заступники міністра. Відповідні документи на погодження я вже подав», – написав очільник Міноборони.

UPD: Українська правда повідомляє, що за даними їхніх джерел, цими кандидатурами є волонтер, громадський діяч, засновник благодійного фонду "Повернись живим" Віталій Дейнега та народний депутат  V, VI та VII скликань, експосол у Канаді Андрій Шевченко (за даними джерела УП, він займатиметься воєнною дипломатією, співпрацею з НАТО, євроінтеграцією, загалом міжнародним напрямком).

Читайте також: Міноборони так і не показало антикорупційному комітету ВР ціни в закупівлях продуктів для військових

Останній скандал довкола закупівельних цін на продукти харчування для військових частин висвітлив багато гострих питань стосовно ризиків таємності оборонних контрактів. Детальніше про це читайте у матеріалі Володимира Даценко «Що таємного в оборонних закупівлях, які не пов’язані зі зброєю?».