UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві затримали військового, який учора влаштував стрілянину на Печерську

Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей у ЄРДР.

Учора вранці, а саме в проміжку між 05:00 та 05:30, між військовим та охоронцем одного з житлових комплексів на Печерську відбувала сутичка. Під час інциденту боєць влаштував стрілянину. Видання УП стверджує, що його вже затримали й передали у військову частину. 

"Була стрілянина. Але пістолет стартовий, не бойовий. Тілесних ушкоджено ніхто не отримав, — розповіла речник поліції Печерського району Катерина Шестак. — Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей до ЄРДР за ч.1 ст.296 (хуліганство) ККУ". 

Інформація про стрілянину у ЖК "Бульвар Фонтанів" з'являлася в мережі ще вчора. Tg-канали, посилаючись на мешканців комплексу, повідомляють, що військовий, який відкрив вогонь, проживає там. Також вони стверджують, що він був поранений. 

Читайте також: Мобілізація і СЗЧ: доросла чесна розмова

Будь-який досвід змінює людину, а досвід бойових дій змінює дуже сильно. Наше завдання — приймати одне одного такими, якими ми стали, знайомитися та бути відкритими для допомоги. Як? Читайте у статті соціального психолога Антона Семенова "Як спілкуватись із тими, хто повернувся з фронту. Кілька важливих порад".