UA / RU
Підтримати ZN.ua

У голови Миколаївської ОДА виявили коронавірус

Стаднік звернувся до лікаря через високу температуру та інші симптоми.

У голови Миколаївської ОДА Олександра Стадніка виявили коронавірус. Про це він сам повідомив у Facebook.

“Я завжди говорив про свою відкритість до вас, тому й зараз вважаю за потрібне поділитися з вами сумною новиною. Щойно отримав результати дослідження на COVID-19. На жаль він виявився позитивним”, - йдеться у повідомленні.

За словами Стадніка, він звернувся до лікаря через високу температуру, біль у горлі та інші симптоми, типові для COVID-19.

“Будьте свідомі, дотримуйтеся порад лікарів та фахівців. При перших ознаках знедуження звертайтеся до лікарів”, - додав голова ОДА.

Читайте також: Головнокомандувач ЗСУ Хомчак одужав від коронавірусу

Станом на 14 вересня в Україні лабораторно підтвердили 156 797 випадків коронавірусу. Зокрема, за останню добу виявили 2462 випадки. За весь час епідемії в Україні через коронавірус померли 3211 пацієнтів, ще 69 543 особи вилікувалися.

Минулого місяця епідеміологічна ситуація в Україні значно погіршилася, кількість нових випадків інфікування щодня зростає. Міністр охорони здоров'я Максим Степанов пояснив цю тенденцію небажанням українців дотримуватися правил профілактики коронавірусу.

Що не зробила влада для боротьби з епідемією за вісім місяців і що зобов'язана почати робити прямо зараз, читайте в матеріалі Алли Котляр "Коронавірус: Хибна вагітність влади".