UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Донецькій області збільшилася кількість мільйонерів - ДФС

Цьогоріч жителі Донецької області зареєстрували доходів на 951,4 млн. грн. більше, ніж минулого року.

Згідно із підсумками декларування отриманих у 2017 році доходів, серед жителів Донецької області є 124 мільйонери. Минулого року таких осіб було 76. Загальна сума задекларованих жителями Донеччини доходів становить 2 127,2 мільйони гривень. Про це у вівторок, 28 серпня, повідомили у Державній фіскальній службі Донецької області.

"Цьогоріч свої доходи задекларували 124 мільйонери (минулоріч – 76). Загальна сума задекларованого ними доходу склала 1562,3 млн гривень. Сума податку на доходи фізичних осіб до сплати складає 5,9 млн. грн., сума війського збору – 0,7 млн. гривень", - йдеться у повідомленні.

Заначено, що загальна сума задекларованого доходу становить 2 127,2 млн. грн. Це на 951,4 млн. грн. більше, ніж жителі Донеччини задекларували минулого року. При цьому, до сплати податку на доходи фізичних осіб нараховано 49,7 млн. грн. Разом з тим 6,6 млн. грн. нараховано військового збору.

Загальна кількість декларацій, поданих жителями Донецької області протягом 2018 року, становить 25 545, що на 4 846 декларацій більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Читайте також: Одинадцять українських чиновників задекларували церкви та монастирі

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро зареєструвало 72 кримінальні провадження за фактом внесення недостовірних даних в електронні декларації особами, уповноваженими на виконання функцій держави та місцевого самоврядування. Загальна вартість незадекларованого майна, виявленого детективами, перевищила 750 мільйонів гривень.