UA / RU
Підтримати ZN.ua

У 300 будинках Києва неможливо передбачити вимкнення світла – ДТЕК

У ДТЕК зазначили, що раніше таких будинків було ще більше.

У Києві залишається близько 300 будинків, де неможливо передбачити відключення світла. Про це повідомили в «ДТЕК Київські електромережі».

«У Києві лишається близько 300 будинків, для яких неможливо передбачити відключення через технічні особливості. Нещодавно їх було значно більше. Та разом з КМДА ми провели масштабну роботу для того, аби під відключення потрапляла абсолютна більшість будинків, котрі живляться від тих же ліній, що й критична інфраструктура», – йдеться у повідомленні. 

Вказано, що для 750 будинків було створено альтернативні схеми. Ще 454 будинки власноруч відключатимуть УК та ЖБК.

Читайте також: Через відключення світла: експерти назвали ще один продукт, який може подорожчати

Президент Володимир Зеленський не виключає, що після здійснення чергового масованого ракетного обстрілу території України в четвер, 29 грудня, російські війська можуть повторити спробу позбавити наше населення електроенергії на новорічні свята. Водночас він запевнив, якими б не були плани агресора, українці знають про себе одне: вони обов'язково вистоять і безсумнівно виженуть росіян зі своєї землі. Президент переконаний, що після цього представники РФ понесуть максимальне покарання за свою страшну війну проти України.