UA / RU
Підтримати ZN.ua

Це свідчить про успіх агресора в інформаційному полі — Жорін про результати дослідження ZN.UA

Майор ЗСУ вважає, що серед військових результати опитування були б іншими.

Заступник командира Третьої окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін прокоментував результати дослідження Центру Разумкова на замовлення ZN.UA, згідно з яким 44% українців вважають, що час для перемовин з РФ настав. У своєму Telegram він заявив, що такі цифри свідчать про успіхи агресора в інформаційному просторі.

"З людьми потрібно було працювати в інформаційному полі, але поки більше успіхів в цій області має РФ, яка швидко орієнтується в настроях та починає ефективно просувати свої меседжі на цю аудиторію [готових до перемовин]", — заявив Жорін.

Читайте також: Більшість українців вірять у перемогу над РФ військовим шляхом – дослідження ZN.UA

Він також сказав, що такі дослідження повинні проводитись серед військових. Майор ЗСУ висловив думку, що результати опитування серед людей, які захищають Україну, були б іншими. Настрої ж населення він назвав "мінливими".

Нагадаємо, у рамках соціологічного дослідження, проведеного на замовлення ZN.UA Центром Разумкова, українців запитали: "Як ви вважаєте, чи настав час для початку офіційних мирних переговорів України і Росії?". Ствердно на це питання відповіли 44% респондентів. Ще 35% вважають, що час для переговорів поки не настав. До того ж є 21% людей, які не визначилися з цього приводу.

Більше про результати дослідження читайте у статті Інни Ведернікової "Війна чи мир. Українці хочуть повернути кордони 1991 року, але чиїми руками? Результати соціологічного дослідження".