UA / RU
Підтримати ZN.ua

Тіло Ноздровської відправили на додаткову експертизу

Експерти повинні з'ясувати цілу низку деталей про смерть правозахисниці.

Слідство відправило на додаткову комплексну експертизу тіло правозахисниці Ірини Ноздровської на прохання її родичів.

Про це повідомив керівник прес-служби ГУ Нацполіції у Київській області Микола Жукович, повідомляє "Укрінформ".

Він пояснив, що експертиза має з'ясувати низку деталей, зокрема яким предметом були нанесені тілесні ушкодження, більш точний час настання смерті, як довго тіло знаходилося у воді. Також детально буде досліджено склад крові на вміст різних речовин та шлунок покійної правозахисниці.

Нагадаємо, що за попередніми даними експертизи тіла правозахисниці Ірини Ноздровскої, вона померла від численних колото-різаних ран. Також, як повідомив керівник прес-служби Нацполіції Київській області Микола Жукович, за даними експертизи можна виключити версію про зґвалтування.

Раніше правозахисниця Ірина Ноздровська, яка зникла 29 грудня, була знайдена у Київській області мертвою. За фактом умисного вбивства жінки поліція відкрила кримінальне провадження.

Ірина Ноздровська домагалася вироку для вбивці своєї сестри Світлани, загиблої у ДТП у 2015 році. Дівчину збив п'яний водій, племінник голови Вишгородського районного суду Дмитро Россошанський.

Детальніше про вбивство правозахисниці читайте у матеріалі DT.UA "Борець за справедливість: що відомо про вбивство правозахисниці Ноздровської".