UA / RU
Підтримати ZN.ua

Термінали аеропортів та залізничний вокзал відновили роботу після "мінування"

Перевірки в аеропортах і на залізничному вокзалі підтвердили, що дзвінки про замінування виявилися помилковими.

Центральний залізничний вокзал Києва та основний термінал D найбільшого українського аеропорту "Бориспіль" відновили роботу. Інформація про замінування виявилася помилковою.

Перевірку в аеропорту "Київ" ("Жуляни") також закінчили. "О 16:50 аеропорт "Київ" знову запрацював. Інформація про замінування не підтвердилася. Ситауція спокійна. Розпочалася реєстрація на рейси", - йдеться у повідомленні аеропорту у мережі Facebook.

Нагадаємо, 11 грудня по обіді до міліції надійшло повідомлення за лінією "102" про мінування міжнародного аеропорту "Бориспіль", аеропорт "Жуляни" і Центрального залізничного вокзалу Києва.

Раніше, у понеділок, 9 грудня вранці було закрито на вхід і вихід три станції метро "Театральна", "Хрещатик" і "Майдан Незалежності". Причиною закриття станцій та евакуації пасажирів став анонімний дзвінок про мінування станцій. Через сім годин станції відкрили, але згодом знову закрили через повторне "мінування".

У вівторок вранці, 10 грудня до київської міліції знову надійшло повідомлення про нібито мінування станцій метрополітену, цього разу - станцій "Майдану Незалежності" та "Хрещатика".

11 грудня станції "Майдан Незалежності" і "Хрещатик" було закрито для входу та виходу пасажирів і працювали як пересадочні з лінії на лінію. При цьому, причина закриття станцій не вказувалася. !zn