UA / RU
Підтримати ZN.ua

Табачник отримав найвищу оцінку якості української освіти у Туркменістані

Україна поки не може похвалитися високими рейтингами у міжнародних рейтингах університетів. Однак у Туркменістані відомство Табачника отримує найвищі бали.

Українська експозиція отримала диплом (перше місце) на міжнародній виставці "Освіта, спорт і туризм в епоху щастя і могутності" в Ашгабаті. Організатори виставки визнали український стенд найкращим за дизайном, формою подання інформації і масштабністю.

Як повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки України, виставка проходила за участю та під патронатом президента Туркменістану Гурбангули Бердимухамедова. Українську делегацію очолив міністр освіти Дмитро Табачник.

Український стенд на виставці мав найбільшу площу - 110 квадратних метрів. В експозиції взяли участь представники 17 вищих навчальних закладів семи міст України.

"Велику увагу і популярність серед учасників Міжнародної виставки до національного стенду України приваблювала інтерактивна інтелектуальна вікторина "Місія Студент - Хто хоче навчатися в Україні?". Школярі та студенти з захопленням змагалися за призи і одночасно дізнавалися про нові факти і перспективи отримання освіти в Україні", - йдеться в повідомленні прес-служби Міносвіти України.

Нагадаємо, що епоха "Щастя і могутності" почалася у Туркменістані у лютому 2012 року після обрання на другий термін президента Туркменістану Гурбангули Бердимухамедова. До цього у країні панувала епоха "Великого Відродження". !zn

Читайте також:

Табачник завищив позиції української освіти у світовому рейтингу конкурентоспроможності

Польський режисер Зануссі спростував повідомлення Табачника про спільну книгу

Заява Табачника про включення Університету Шевченка до рейтингу найкращих вишів світу виявилася брехнею

Табачник оголосив про "повернення правди" про війну в підручники історії