UA / RU
Підтримати ZN.ua

Святково та економно: п'ять бюджетних рецептів для новорічного столу

Складна фінансова ситуація та зростання цін змушують українців заощаджувати.

В Україні продовжують дорожчати продукти, а тому цього року українцям доведеться серйозно переглянути звичне новорічне меню. Є смачні та бюджетні рецепти святкових страв, які можна приготувати і при цьому не витратити надто багато, пише «УНІАН»

Салат «Шуба» із солоними огірками

Інгредієнти: картопля (300 г), солоні огірки (150 г), яйця (2 шт), морква (100 г), цибуля ріпчаста (100 г), буряк (150 г), майонез (300 г), зелена цибуля (пучок).

Картопляний торт на сковороді

Інгредієнти: картопля (500 г), яйця (2 шт.), борошно (150 г), цибуля ріпчаста (150 г), сметана (300 г), сіль, олія, перець, зелена цибуля для прикраси

Куряча печінка з цибулею та борошном по-берлінськи

Інгредієнти: куряча печінка (400 г), цибуля ріпчаста (200 г), яблука кислі (2-3 шт), борошно (100 г), сіль, вершкове масло, перець, зелена цибуля для прикраси

Відмінно поєднується з рисом та овочами, пюре або печеною картоплею.

Салат «Мімоза» з корейською морквою

Інгредієнти: сардина в олії (200 г), цибуля ріпчаста (100 г), яйця (2 шт.), картопля (200 г), морква по-корейськи (100 г), плавлений сир (100 г), майонез (50 г) ), зелена цибуля для прикраси

Коул Слоу

Інгредієнти: синя капуста (400 г), консервована кукурудза (200 г), цибуля (100 г), морква по-корейськи (100 г), майонез (200 г), сіль, перець, зелена цибуля для прикраси.