UA / RU
Підтримати ZN.ua

Суд продовжив запобіжний захід Микитасю до 24 квітня

Колишній президент "Укрбуду" перебуватиме під вартою.

Шевченківський районний суд Києва продовжив до 24 квітня термін утримання під вартою колишнього президента корпорації "Укрбуд", колишнього депутата Верховної Ради Максима Микитася, підозрюваного в замовленні викрадення юриста в Києві. Про це йдеться в рішенні суду від 24 лютого, опублікованому 3 березня.

Крім того, суд зобов'язав посадових осіб ізолятора тимчасового утримання Головного управління поліції в Києві або іншої установи попереднього ув'язнення за місцем утримання Микитася забезпечити невідкладне проведення медичного обстеження і відповідного лікування відповідно до встановленого діагнозу.

Читайте також: Лещенко та Микитась заявили, що їм почали надходити погрози через Татарова

Раніше журналісти дізналися про те, що деякі активи компанії "Укрбуд" і її власника Максима Микитася привласнили люди з оточення заступника голови Офісу президента Олега Олега Татарова до і після його затвердження на посаді у відомстві 5 серпня минулого року. Микитась дав свідчення проти Татарова. За словами екс-депутата, Татарів під час роботи в «Укрбуд» підкупив експерта МВС Костянтина Дубоноса, щоб він фальсифікував експертизу на користь компанії.