UA / RU
Підтримати ZN.ua

Сьогодні в Україні відбудеться додаткова сесія ЗНО з математики

За результатами проходження тесту з математики учасники отримають результат зовнішнього незалежного оцінювання з математики за шкалою 100-200 балів і оцінку державної підсумкової атестації з математики за шкалою 1-12 балів.

Сьогодні, 7 липня, відбудеться додаткова сесія ЗНО з математики (завдання рівня стандарту), інформує Український центр оцінювання якості освіти, допуск учасників у пункт почнеться о 9:50 і триватиме до 10:50.

Вхід учасників до пунктів проведення ЗНО буде дозволений лише за наявності таких документів:

Якщо не можна буде пред'явити оригінал сертифіката, паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті, учасника/учасницю не допустять до проведення ЗНО.

В УЦОЯО радять учасникам взяти з собою 2-3 ручки з чорнилом насиченого чорного кольору і пляшечку з питною водою без етикетки, засоби індивідуального захисту, які учасник ЗНО зможе покласти на свій робочий стіл і при необхідності скористатися.

Також в УЦОЯО нагадали, що під час проходження тесту абітурієнт не може мати при собі будь-яких засобів зв'язку, пристроїв зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, не передбачених процедурою тестування.

Із завданнями сертифікаційної роботи і правильними відповідями до тесту можна буде ознайомитися в розділі «ЗНО-2021. Математика ».

Читайте також: Чому математика «рулить»

В Україні повним ходом йде вступна кампанія-2021, абітурієнти активно визначаються, куди вступати. Всі, кому не байдужа ця тема, намагаються висловити свою думку і дати пораду. Заступник директора Інституту космічних досліджень НАН України Наталія Куссуль радить, на що варто звернути увагу абітурієнтам, люблячим точні науки.