UA / RU
Підтримати ZN.ua

Смачна Масниця: прості рецепти начинок для млинців

Традиційною стравою свята є млинці.

В Україні святкування Масниці розпочнеться 11 березня. Масляний тиждень триватиме до 17 березня. В цей час прийнято пекти млинці з різними начинками. Але важливо пам'ятати, що начинки мають бути без м'яса, оскільки після Масляної настає Великий піст.

Начинка з картоплі та грибів

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Очистити та відварити картоплю до готовності, розім'яти у пюре.
  2. Моркву та цибулю очистити, дрібно нарізати.
  3. Гриби помити, нарізати дрібними кубиками.
  4. Цибулю, моркву та гриби обсмажити на сковороді до готовності та змішати з картопляним пюре.

Начинка з сиром та помідорами

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Сир натерти на великій терці.
  2. Помідори помити, дрібно нарізати.
  3. Покласти у млинці тертий сир та помідор, загорнути, відправити на 2-3 хвилини до розігрітої духовки.

Начинка з сиром «Фета» та овочами

Інгредієнти:

Приготування:

Начинка з яблуком та шоколадом

Інгредієнти:

Приготування:

Солодка начинка «Страчателла»

Інгредієнти: