UA / RU
Підтримати ZN.ua

Шкарлет вимагає повернути дітей на дистанційне навчання

"Важливо, щоб у такій непростій ситуації центральна та місцева влада діяли спільно". 

В.о. міністра освіти Сергій Шкарлет звернувся з проханням повернути дітей на дистанційне навчання на наступні два тижні. Відповідне звернення він опублікував на своїй сторінці в Телеграм

"Важливо, щоб у такій непростій ситуації центральна та місцева влада діяли спільно. Тому дуже прошу дослухатися до рекомендацій Державної та місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, а також РНБО", - написав Шкарлет. 

За словами в.о. міністра, найголовніше зараз – не допустити стрімкого поширення коронавірусу та зберегти здоров’я людей.

Читайте також: У «Слузі народу» хочуть ввести карантин вихідного дня і дистанційне навчання

Нагадаємо, за останні 24 години в Україні зафіксували 5 728 нових випадків інфікування. Таким чином загальне число інфікованих в країні зросло до 256 266 людей. 

Раніше міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив про те, що Україна зараз не може піти тим шляхом введення обмежувальних заходів, яким пішли європейські країни.

Також міністр повідомляв, що навіть попри те, що протягом кількох днів приріст тримався на рівні 4 тисяч випадків, в Україні досі не планують вводити жорсткий карантин.

У той же час МОЗ почало підготовку тимчасових госпіталів для хворих на коронавірус.