UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни всю ніч обстрілювати Білопілля на Сумщині — ОВА

Постраждали будинки, жертв серед цивільних немає. 

Голова Сумської обласної воєнної адміністрації Дмитро Живицький розповів, що цієї ночі військові РФ обстрілювали місто Білопілля та його околиці. На своєму Телеграм-каналі він зазначив, що застосовували рашисти для цього ракети, гатили з САУ, а близько першої ночі здійснили авіаудар.

"В результаті - постраждали приватні будинки цивільних жителів міста, щонайменше 11 будинків серйозно пошкоджено. На щастя, обійшлося без людських жертв", - зазначає Живицький. 

За його словами, на додачу до обстрілу Білопілля окупанти вели мінометний вогонь по північній частині Шосткинського району.

Читайте також: Росіяни обстріляли Дніпропетровщину з "Ураганів": в ОВА розповіли деталі

Після виходу окупантів з прикордонних областей на півночі України ворог продовжує їх обстрілювати, аби частини наших військ, які все ще зосереджені там, не перекидали на інші напрямки на Донбасі, де сьогодні точаться важкі бої. 

Чому Україна стала втіленням тих чеснот, які приписувала собі Росія, а Росія — втіленням усього найбільш печерного, що є в сучасній людині?  Подробиці читайте в статті Олександра Щерби "Чому Росія програє війну?".